PuuHe Services
Tehokas asiantunteva kumppanisi ICT alalla

Palvelut

Lähiverkkokaapelointi. Cat – ja valokuitu.
Tasaheikkovirta- ja kärkitietokaapelointi ovi- ja hissipuhelintekniikassa.
Lähiverkko- ja valokuitukaapeloinnin vianetsintä.
Toimistolaitteiden asennus. Tulostimet, kannettavat- ja muut työasemat.
Mainosnäyttöpaneelit ja asennukset.
Palvelu onnistuu sujuvasti niin ruotsin kuin englannin kielellä.


Meidän kautta myös ESL (= Electronic Shelf Label) tägit ja kokonaisvaltainen palvelu ESL järjestelmän toimitukseen. Joko olemassa olevan kassajärjestelmän rinnalle (alle 1000 tägiä), tai rajapinta-ratkaisut kassajärjestelmään integroituna.

Kaikkein tehokkain vaikuttava tekijä myyntiin on kuitenkin hyllyn ääressä - jossa valtaosa ostopäätöksistä tehdään – ja se perustuu edelleen paperiin ja manuaalisiin töihin, mikä on kallista, aikaa vievää ja herkkä virheisiin. Me uskomme, että on parempi tapa. ESL on se.

Vaihda hintoja kaikkialla: Keskitetysti hallinnoitu ratkaisumme tekee sen helpoksi vaihtaa hintoja hyllyetiketteihin. Nopea järjestelmä nykyisen kassajärjestelmäsi rinnalle, tai sitten integroituna kassajärjestelmään.

Missä tahansa, yhden myymälän tai jokaisen myymälän sisällä, sekunneissa – ilman tarvetta liittää mukaan myymäläryhmääsi.

Reagoi trendeihin: Käytä dynaamisia hinnoittelustrategioita elektronisen hintalapun layoutin vaihtamiseen, joka perustuu kellonaikaan, kilpailijaan tai kausiin.

Paranna asiakaspalveluasi entisestään: Vapauta myymälöiden henkilökunta tekemään parhaansa siellä missä se on tärkeintä - huolehtimaan asiakkaistasi.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja käydään läpi yhdessä tarpeenne ja tehostetaan myyntiä.